Overzicht van de chefs van chefopbestelling.be
Glenn Van Gerwen
Jonge gastronoom met stages en werkervaring in diverse sterrenrestaurants. Zaakvoerder van Chef op bestelling. Een concept mede mogelijk gemaakt door Filip Fransen en het hele COB team dat al 8 jaar draait op vaste en nieuwe culinaire genieters. Als eigenaar en bezieler van deze zaak sta ik open voor nieuwe voorstellen en uitwerking van nieuwe projecten.
talen: Nederlands / Engels / frans
Karen Merckx
Karen is een keukenprinses met Aziatische roots. Ze geeft al meer dan 4 jaar kookles over bvb de Japanse, Thaïse en Vietnamese keuken. Ze heeft een zeer verfijnde manier van koken waarbij de smaken een perfecte balans vormen.
talen: Nederlands / Engels / Frans
Serge Lamoral
Met ervaring als geen ander is hij een gouden patissier. Won verscheidene prijzen en was drie jaar patissier bij Dellafaille, kreeg opleiding bij Roger Van Damme en werkt heden bij patissier Mortier
talen: Nederlands / Engels / frans
Filip Fransen
Filip Fransen is de initiator van Chef op Bestelling. Hij gaf later de fakkel door aan Glenn. Als voorstander van Slow food is respectvol koken zijn specialiteit. ( Voor mij een geweldige leermeester, steun en kameraad waar je op kan bouwen, als hij kookt is het in één woord af. 😉 Glenn)
talen: Nederlands / Engels / Frans
Sophie Declerck
Hey ik ben Sophie Declerck. Ik ben gedreven vol enthousiasme, leergierig en ik ga voor uitdagingen Rechterhand voor de organisatie en communicatie. Tevens inspiratiebron voor uitwerking van projecten en culinaire activiteiten binnen en buitenhuis. Samen ondersteun ik Glenn met het project recht op smaak. Ondersteuning van voeding in de zorg
Lucie Ory
Lucie Ory is een ambiteuze kokkin met een eigen restaurant en een passie voor de keuken. Haar specialiteit is vis en vleesgerechten. Aan creativiteit geen gebrek ( Het is altijd fijn om met haar samen te werken :-)glenn)
talen: Nederlands / Engels / Frans
Jelbrich Hendrickx
Kan zich het best vinden in de Zuiderse invloeden en het pure van een gerecht.
Wat niet wilt zeggen dat er nooit iets met espuma’s getoverd kan worden,want dat is juist het leuke er aan dit te doen met seizoensgebonden producten.
En toch de nodigde know-how er in steken om iets onvergetelijk te creëren.
Mustafa El Ouafi
Proef de magie van de Marokkaanse keuken, laat je wanen in 1001 geuren en smaken.
Saffraan, ras-el-hanout en vele andere….
Proef een stukje van deze veelzijdige keuken.
Nicolas Verdonck
Na gewerkt te hebben bij Sergio Herman zet hij zijn beste beentje voor met nieuwe gerechten en nieuwe smaak composities.
Tot gauw
Met culinaire groet
Tsing
Showcooking en koken is mijn passie.
Verse producten liggen aan de basis voor een geweldig diner.
Heerlijke toch vis en vleesgerechten met verse kruiden 😉