Bruine fond aan de kook brengen met rozemarijn, kardemom en La Spezia kruiden.
Dit laten trekken bij 95°C gedurende 10 minuten.
Een stoofpan verhitten op 200°C, met wokolie, wanneer de olie een temperatuur heeft van 180°C, voegt u de versnipperde rode ui toe.
Geheel kort aanfruiten gedurende 1 minuut.
Vlees en boter toevoegen en 4 minuten aanbakken.
Temperatuur van de pan verlagen naar 180°C en de gezeefde bruine fond met het kwakbier toevoegen.
Het geheel laten koken onder een deksel gedurende 2 minuten.
De kruiden en peperkoek bestreken met mosterd toevoegen.
Terug laten opkoken en verder garen gedurende 4 u, afwerken met vleesglace en bijbinden met bruine sausbinder.
Snijd enkele schijven peperkoek in blokjes van 1 op 1cm en bak deze krokant in de pan met boter. Werk ze af met gomasio sesammengeling.